Compania care administrează elefant.ro şi-a schimbat numele şi forma juridică

22 mar 2016 Autor: Adrian Seceleanu

Universal Online Promotion SRL, compania care administrează elefant.ro - unul dintre cele mai mari magazine online locale, cu afaceri de 11 mil. euro în 2014 -şi-a schimbat în februarie forma de organizare ju­ridică, trecând de la o societate cu răs­pundere limitată la una pe acţiuni şi a adoptat şi un nou nume - Elefant Online SA, conform unui document publicat în Monitorul Oficial.

„AGA  aprobă  schimbarea  denumirii  societăţii  în Elefant Online - S.A., începând cu data de 22 februarie 2016”, conform sursei citate. În cadrul aceleiaşi şedinţe, acţionarii au aprobat numirea lui Marius Ghenea - director de investiţii al fondului 3TS Catalyst Romania - în Consiliul de Administraţie, în locul unui alt reprezentant al 3TS - Mihai Sfinţescu.

Pe de altă parte, acţionarii Elefant au aprobat şi numirea ca auditor financiar a societăţii KPMG Audit SRL, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de audit şi consultanţă. KPMG va fi reprezentată de Anda Giurcăneanu, audit partner al companiei. Elefant.ro, lansat în 2010 ca o librărie online, a adăugat în ultimii ani noi categorii de produse, precum jucării, accesorii, fa­shion. Acţionarul ma­joritar este fondul de investiţii Fribourg Invest­ments, controlat de omul de afaceri Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova, iar un pachet minoritar este deţinut şi de fondul Catalyst România.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.03.2016

 
Cuvinte cheie:
elefant.ro
, numne
, forma juridica
, schimbare
, Universal Online Promotion SRL
, magazin online
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide