Business Hi-Tech

Compania care deţine magazinul online elefant.ro şi-a majorat capitalul social cu 3,3 milioane euro

Dan Vidraşcu, directorul executiv al elefant.ro. Foto: Mihai Dăscălescu

Dan Vidraşcu, directorul executiv al elefant.ro. Foto: Mihai Dăscălescu

Autor: Ana Maria Petcana

29.08.2014, 00:00 665

"Majorarea capitalului social al companiei vine într-un moment de creştere foarte rapidă a elefant.ro şi demonstrează susţinerea necondiţionată de care acest proiect se bucură în rândul acţionarilor", afirmă Dan Vidraşcu, directorul executiv al elefant.ro.

Elefant.ro a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 6,5 milioane de euro, în creştere cu 80% faţă de anul precedent.

"2013 a fost un an al transformărilor, un an în care elefant.ro a reuşit să se transforme (...) din cea mai mare librărie online într-un mall care oferă peste 130.000 de produse destinate familiilor. 2014 va fi cu siguranţă un an de creştere, mai ales pe fondul diversificării gamei de produse şi a serviciilor post-vânzare", declara în februarie Dan Vidraşcu.

În prezent, elefant.ro are în ofertă peste 200.000 de produse şi mai mult de 2 milioane de utilizatori lunar.

elefant.ro este un proiect dezvoltat de fondul de investiţii Fribourg Capital, controlat de omul de afaceri Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO