Business Hi-Tech

Compania de outsourcing CGS: Am angajat mulţi oameni care au plecat din bănci

Vladimir Sterescu

Vladimir Sterescu

Autor: Cristina Bellu

29.03.2016, 00:07 1687
Compania americană Computer Generated Solutions (CGS), cu 3.000 de angajaţi în centre situate în Bucureşti, Braşov, Sibiu şi Târgu Jiu, a început să angajeze şi persoane cu experienţă, nu doar absolvenţi de facultate, pe fondul deficitului de personal.

„Nu mai angajăm doar studenţi şi ti­neri absolvenţi. În zona de suport pentru ac­ti­vităţi financiare avem nevoie de oa­meni cu cel puţin 3-5 ani de experienţă, astfel că am ajuns să recrutăm foarte mult din zona bancară, zonă care s-a restrâns mult în ultimii ani. Şi pe zona de suport teh­nic avem nevoie de oameni cu experienţă, aşa încât vârsta de angajare a ajuns să fie şi de 45 de ani“, a declarat la ZF Live Vladi­mir Sterescu, country manager al CGS.

Compania va deschide într-o lună de zile un birou şi în Miercurea-Ciuc, pentru a livra servicii către un client din Ungaria. „Pentru noi, acest centru este unul de nişă. Avem câţiva clienţi din Ungaria pentru care avem externalizate volume în limba maghiară. Ne-am decis să mergem în Miercurea-Ciuc unde, într-o lună, vom deschide un centru nou care va avea o capacitate de 150 de birouri cu aproximativ 180 de angajaţi pentru început“, a declarat la ZF Live Vladimir Sterescu, country manager al CGS.

Anul trecut compania a încheiat cu o cifră de afaceri de aproximativ 50 mil. dolari, cu o creştere de până în 10% comparativ cu 2014.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO