Business Hi-Tech

Compania germană SAP estimează că va face încă 100 de recrutări în România anul viitor

Cristian Popescu

Cristian Popescu

07.12.2017, 11:29 286

Compania germană SAP, specializată în dezvoltarea de soluţii software de business, estimează că va recruta anul viitor încă 100 de persoane, a declarat Cristian Popescu, directorul general al SAP România în cadrul unei conferinţe de presă.

SAP a inaugurat la începutul lunii decembrie un nou etaj din clădirea de birouri de pe strada Tipografilor din Bucureşti. Centrul SAP din România a devenit în ultimii 3 ani cel mai important centru de consultanţă al SAP din Europa şi număra 571 de angajaţi la finalul lunii septembrie 2017, o creştere cu 42% comparativ cu anul precedent.

“Compania a depăşit în acest an pragul de 600 de clienţi in Romania, printre care se numără branduri precum: Dedeman, liderul pieţei locale de bricolaj, care a demarat procesul de implementare a soluţiei de gestionare a resurselor umane, SAP SuccessFactors; Electric Plus, unul dintre cei mai mari producători de tâmplărie PVC, care a achiziţionat platformele ERP SAP S/4HANA, SAP SuccessFactors, SAP Hybris Cloud for Sales şi HANA Cloud; Premier Restaurants, deţinătorul lanţului de restaurate Mcdonald's în România, şi Prefera Foods producătorul de conserve din carne şi dulceţuri care au decis implementarea platformei SAP S/4HANA; producătorul de articole de modă şi retailerul român NISSA, care a ales o soluţie dedicată industriei de confecţii; importatorul camioanelor DAF in Romania, compania EVW Holding, care va implementa în premieră în România SAP Dealer Business Management.
Un alt client important, este Hidroelectrica, premiată anul acesta (SAP Quality Award Central and Eastern Europe) pentru cea mai rapidă implementare a unei soluţii SAP. Procesul a durat 9 luni şi a devenit rapid o referinţă pentru comunitatea IT din România”, conform datelor companiei.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO