Business Hi-Tech

Computer Games, organizatorul din România al competiţiei de sport electronic Dreamhack, ţinteşte afaceri cu 60% mai mari anul acesta

Silviu Stroie, fondatorul şi directorul general al Computer Games Online

Silviu Stroie, fondatorul şi directorul general al Computer Games Online

Autor: Ioana Nita

28.07.2015, 00:06 250
Compania locală Computer Games, care a ajuns în prezent unul dintre cei mai mari organizatori de competiţii de sport electronic din lume, ţinteşte pentru anul acesta afaceri de 25 milioane de lei (circa 5,6 mil. euro), în creştere cu 60% faţă de anul 2014.
 
Compania organizează anual în Ro­mânia evenimentul Dreamhack în Bucureşti şi Cluj-Napoca, care reuneşte între 100 şi 300 de concurenţi.
 
„La nivel mondial există circa 40-50 de organizaţii care fac astfel de evenimente, dintre care doar 10 sunt foarte mari. În prezent noi ne clasăm între primii cinci, însă sperăm să ajungem între primii trei în următorii doi ani. Avem în derulare şi în plan mai multe proiecte şi parteneriate“, a declarat pentru ZF Silviu Stroie, fondatorul şi directorul general al Computer Games Online, companie pe care a înfiinţat-o alături de soţia sa.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO