Business Hi-Tech

Cosmote lansează o nouă metodă de activare a extraopţiunilor prepay: cartela răzuibilă

Cosmote lansează o nouă metodă de activare a...

Autor: Adrian Seceleanu

11.07.2013, 19:59 7875

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat o nouă extraopţiune, denumită “Travel Pack”, pentru clienţii care au cartele preplătite, şi care poate fi activată rapid prin intermediul unui cod de pe o cartelă răzuibilă.

În mod obişnuit clienţii cumpără credit pentru cartela prepay, iar ulterior - în urma unei operaţiuni care presupune mai mulţi paşi - aleg o extraopţiune pe care o activează. Achiziţionând această cartelă răzuibilă, clienţii cumpără şi credit dar şi obţin un cod care, odată introdus în sistem prin intermediul telefonului, activează extraopţiunea Travel Pack.

“Noul Travel Pack oferă acces mai rapid la beneficiile incluse într-o extraopţiune prepaid. Prin răzuirea cartelei, clienţii care cumpără extraopţiunea de la punctele de vânzare primesc direct toate beneficiile incluse. Este o modalitate mai uşoară de achiziţionare a unei extraopţiuni, care economiseşte timp”, a declarat Panos Makris, directorul comercial al Cosmote România.

Noua extraopţiune Travel Pack, activată prin răzuirea cartelei, oferă atât clienţilor noi cât şi celor existenţi, pentru 6 euro credit / lună, 1.500 de minute şi SMS-uri în reţea, 1.500 de minute către reţeaua fixă a Romtelecom, 50 de minute naţionale / internaţionale sau SMS-uri naţionale şi 250 MB trafic de date.

Clienţii Cosmote pot folosi minutele internaţionale pentru apeluri către destinaţii fixe din Uniunea Europeană şi pentru apeluri către reţele fixe şi mobile din Canada, SUA şi Israel.

Cu noua extraopţiune, clienţii Cosmote primesc acces gratuit şi la aplicaţiile mobile “RadarMe powered by Cosmote” şi “Mireo Navigation powered by Cosmote”. “RadarMe” este o aplicaţie de localizare care conţine radar, hărţi, chat, care oferă posibilitatea creării şi administrării de grupuri şi acces la alte caracteristici care permit utilizatorului să interacţioneze uşor cu prietenii şi cu alţi utilizatori. “Mireo Navigation” oferă utilizatorilor acces la traseul de care au nevoie.

Cosmote are peste şase milioane de clienţi, dintre care aproximativ 4,5 milioane au cartele preplătite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO