Business Hi-Tech

Cosmote lansează un hotspot mobil, la care se pot conecta până la 5 utilizatori

Cosmote lansează un hotspot mobil, la care se pot conecta până la 5 utilizatori

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

03.11.2011, 00:00 644

Cosmote România, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat un echipament - hotspot-ul mobil Wi-Fi Connect MF60, care le permite utilizatorilor să îşi creeze propriile reţele Wi-Fi. Connect MF60 este un router wireless Wi-Fi ultra-portabil ce permite dispozitivelor mobile compatibile Wi-Fi (telefon, tabletă, laptop), să se conecteze prin Wi-Fi la internet.

Cu o interfaţă USB 2.0 de mare viteză, modemul oferă o viteză de descărcare de până la 21,6 Mbps şi o viteză de încărcare a datelor de până la 5,76 Mbps şi poate susţine până la cinci conexiuni simultane la internet, compatibile cu standardul Wi-Fi 802.11 b/g. Modemul Connect MF60 are ecran LED şi o baterie de 1.500 mAh. Autonomia este de aproape patru ore.

Connect MF60 va fi disponibil în toate magazinele Cosmote şi Germanos la preţul de 29 de lei (TVA inclusă), împreună cu abonamentul Cosmote XL de 25 de euro pe lună pe doi ani. Cu acest abonament, utilizatorii beneficiază de un trafic inclus de 25 GB/lună şi acces internet de mare viteză de până la 21,6 Mbps.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO