Business Hi-Tech

Cosmote pune un român în funcţia de director de vânzări şi relaţii cu clienţii

Cosmote pune un român în funcţia de director de vânzări şi relaţii cu clienţii

Autor: Adrian Seceleanu

17.03.2011, 23:45 53

Mihai Bărbuţ (foto), 41 de ani, a preluat de la data de1 martie poziţia de director de vânzări şi relaţii cu clienţii(Sales and Customer Care Division Director) în cadrul CosmoteRomânia, numărul trei pe piaţa locală de comunicaţii mobile. El l-aînlocuit pe grecul Nikolaos Choumiscare, care va ocupa poziţia deChief Commercial Officer la subsidiara Cosmote din Bulgaria,Globul.

Bărbuţ va răspunde de unităţile de vânzări indirecte, vânzăricorporate şi relaţii cu clienţii ale Cosmote România, vânzărileindirecte ale Germanos şi operatiunile de vânzări Zapp. El lucreazăpentru Cosmote România din iunie 2008, pe poziţia de Indirect SalesDepartment Senior Manager. Are 14 ani de experienţă întelecomunicaţii, în zona de vânzări directe şi indirecte.

Bărbuţ a lucrat anterior în companii precum Orange şi Telemobil.Mihai Bărbuţ a absolvit Universitatea Tehnică "Grigore Asachi".Nikolaos Choumis, cel care a condus timp de peste doi aniDepartamentul Sales şi Customer Care al Cosmote România, a jucat unrol-cheie şi în integrarea Zapp cu Cosmote, a precizat PanosMakris, directorul comercial al Cosmote România.

Nikolaos Choumis a fost directorul Departamentului Sales şiCustomer Care timp de doi ani, coordonând o echipă de aproximativ500 de specialişti. El s-a alăturat Grupului OTE în ianuarie 2007,unde a ocupat funcţia de director de vânzări servicii de date alOTEGlobe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO