Business Hi-Tech

Cristina Popescu pleacă de la Romtelecom la Danone. Noul job: manager de comunicare corporativă pentru România, Bulgaria şi Grecia

Cristina Popescu pleacă de la Romtelecom la Danone. Noul job: manager de comunicare corporativă pentru România, Bulgaria şi Grecia

Cristina Popescu va prelua funcţia de manager de comunicare corporativă pentru Danone România, cel mai mare jucător din industria locală a lactatelor.

Autor: Adrian Seceleanu

21.01.2013, 16:03 3216

Cristina Popescu, 35 de ani, directorul de comunicare al Romtelecom - unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, va părăsi compania începând cu data de 30 ianuarie, a anunţat compania, printr-un comunicat.

"Romtelecom anunţă că, începând cu data de 30 ianuarie 2013, Cristina Popescu, Director Comunicare, părăseşte compania pentru a explora noi oportunităţi în carieră. Cristina Popescu s-a alăturat Romtelecom în 2005 şi pe parcursul celor 8 ani a avut o contribuţie semnificativă în promovarea şi protejarea numelui şi reputaţiei brandului companiei", potrivit comunicatului companiei.

Cristina Popescu este absolventă a Academiei de Studii Economice Bucureşti şi are o experienţă de peste 10 ani în comunicare, iar la Romtelecom coordona comunicarea externă, internă şi activităţile de CSR. Ea avea, de asemenea, şi rolul de purtător de cuvânt pentru companie. În 2005, Cristina Popescu s-a alăturat echipei Romtelecom ca Manager Relaţii cu Presa. Din anul 2006 a devenit Director Relaţii Publice, iar de la începutul anului 2011 raportează Directorului General de pe poziţia de Director Comunicare. Responsabilităţile sale vor fi temporar asumate de Ana Sişu, care făcea parte din echipa de comunicare din cadrul companiei.

Imediat după ce va părăsi Romtelecom, Cristina Popescu va prelua funcţia de manager de comunicare corporativă pentru Danone România, cel mai mare jucător din industria locală a lactatelor.

"Am acceptat poziţia de Manager Comunicare Corporativă zona SEE (Corporate Affairs Manager), în echipa Danone România, de la finalul lunii ianuarie 2013", a declarat pentru ZF Cristina Popescu. "De pe poziţia de Manager Comunicare Corporativă voi coordona comunicarea corporativă a grupului în România, Bulgaria şi Grecia", a adăugat ea.
Danone este lider de piaţă în categoria produse lactate proaspete, şi livrează zilnic pe piată peste 1,5 milioane de produse.

Compania Danone PDPA România face parte din Grupul DANONE, prezent în 120 de ţări, unul dintre liderii mondiali din industria alimentară, deţinând locul 1 în lume în fabricaţia de produse lactate proaspete şi locul 2 în lume în domeniul apelor minerale îmbuteliate şi a alimentaţiei pentru bebeluşi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO