Cu ce modele de telefoane mobile atacă RCS&RDS cele mai mari oraşe din România

5 sep 2012 Autor: Adrian Seceleanu

Compania românească RCS&RDS a atacat în ultimele patru luni noi oraşe cu oferta prin care vinde în premieră telefoane mobile la preţ redus împreună cu abonamente la servicii de comunicaţii, iar odată cu lansarea a făcut modificări în amenajarea casieriilor care includ pentru prima oară în istorie şi vitrine în care sunt expuse terminale Nokia şi Samsung.

Compania a inclus în ofertă zece modele de telefoane, cu preţuri de la 5 la 500 de lei.
Dacă în luna aprilie oferta era disponibilă doar în Oradea, în prezent oferta este disponibilă şi în localităţi precum Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Cluj, Galaţi, Constanţa, potrivit datelor obţinute de ZF, a informaţiilor furnizate de operatorii din call-center-ele companiei şi de mesajele postate pe forumuri de clienţi ai operatorului. Compania nu a răspuns întrebărilor ZF legate de acest subiect.
 
Cuvinte cheie:
RCS&RDS
, telefoane mobile
, Samsung

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide