Business Hi-Tech

Cum a arătat conferinţa ZF Mobilio '16: Cine au fost speakerii care au prezentat viitorul din piaţa mobile. Galerie FOTO

Cine au fost speakerii de la conferinţa ZF Mobilio '16

Cine au fost speakerii de la conferinţa ZF Mobilio '16

Autor: Ştefan Stan

17.05.2016, 17:00 338

Adopţia soluţiilor care combină comunicaţiile cu IT-ul este încă la început, dar creşterea va fi explozivă în următorii ani, au spus ieri reprezentanţii companiilor din telecom la conferinţa ZF Mobilio, cu 21 de speakeri. 
 

Peste o jumătate dintre companiile din România folosesc  servicii de internet mobil, cele mai ridicate procente de utilizare fiind înregistrate în cadrul companiilor mari care sunt, în prezent, şi cele mai deschise la a achiziţiona pachete complexe de soluţii care combină comunicaţiile cu IT-ul, au declarat speakerii participanţi la ediţia cu numărul cinci a conferinţei ZF Mobilio.

Economia românească este în creştere, iar sectorul telecom se bucură de aceasta. Companiile înţeleg că trebuie să facă business din ce în ce mai inteligent şi să utilizeze capacităţile tot mai extinse din zona tehnologiei informaţiilor, a spus Ovidiu Ghiman, Director executiv Comercial Segment Busi­ness în cadrul Telekom România, cel mai ma­re grup de comunicaţii fixe şi mobile de pe piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO