Business Hi-Tech

Cum au evoluat bazele de clienţi ale celor mai mari furnizori de servicii TV în ultimii doi ani

Cum au evoluat bazele de clienţi ale celor mai mari...

Autor: Adrian Seceleanu

22.05.2015, 00:08 870

RCS&RDS rămâne lider, cu aproape o jumătate din numărul total de clienţi TV. Jucătorii independenţi mai aveau circa un milion de abonamente la servicii de televiziune la finele anului trecut.

Orange, liderul pieţei de telefonie mobilă, şi Telekom Romania Communications, fostul Romtelecom, sunt companiile care au atras în ultimii doi ani de zile cel mai mare număr de clienţi pentru serviciile de televiziune, însă liderul autoritar al acestui segment de piaţă ră­mâne RCS&RDS, compania de cablu controlată de antreprenorul Zoltan Teszari din Ora­dea, arată o analiză ZF pe baza datelor comunicate de operatori şi Autoritatea de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

La nivelul întregii pieţe TV Orange este compania care a atras cei mai mulţi clienţi (157.000) dintre jucătorii mari în condiţiile în care compania a intrat pe această piaţă doar în 2013. Pe de altă parte, este de notat că în cei doi ani toată piaţa de satelit a crescut cu 270.000 de abonamente, ceea ce înseamnă că Orange a atras circa 58% dintre utilizatorii noi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO