Business Hi-Tech

Cum foloseşti Here Maps pentru navigare GPS fără conexiune la internet

Cum foloseşti Here Maps pentru navigare GPS fără...

Autor: Aurelian Mihai

11.03.2015, 09:35 4435

Disponibilă în versiune pentru Android (şi în curând şi iOS), HERE Maps se numără printre cele mai versatile aplicaţii pentru navigare GPS, disponibilă pentru utilizare gratuită şi cu suport pentru navigare offline, folosind hărţile GPS descărcate în memoria telefonului mobil.

Odată instalată din App Store sau magazinul Google Play, aplicaţia poate fi utilizată imediat, însă pentru a beneficia de toate funcţiile disponibile este necesară crearea unui cont de utilizator. Pentru funcţia de navigare avem de ales între două secţiuni - ‘Maps’ şi ‘Drive’, prima fiind gândită pentru orientare manuală răsfoind hărţile 3D. 

Modul Dive

Modul Drive ne întâmpină cu o interfaţă mai apropriată de stilul navigatoarelor GPS tradiţionale, în care tastăm destinaţia dorită sau o alegem din lista cu destinaţii recent folosite, după care suntem ghidaţi mai departe folosind indicaţii vizuale şi auditive. În funcţie de preferinţe, putem limita au creşte numărul de parametrii afişaţi pe ecran, având de ales între informaţii ca distanţa parcursă şi timpul de sosire estimat, direcţia curentă şi atenţionări privind eventuale congestionări ale traficului pe ruta aleasă.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO