Business Hi-Tech

Cyscale, dezvoltator de soluţii software din Cluj, a obţinut trei milioane de euro într-o rundă de finanţare condusă de Notion Capital şi vrea să îşi crească prezenţa pe piaţa din Marea Britanie

Cyscale, dezvoltator de soluţii software din Cluj, a...

Autor: Roxana Rosu

19.05.2022, 12:00 211

Cyscale, dezvoltator de soluţii software de protecţie a datelor şi aplicaţiilor în cloud din Cluj, a obţinut o finanţare de trei milioane de euro, runda de investiţii urmând să fie utilizată pentru creşterea echipei, dezvoltarea produsului şi a companiei la nivel internaţional, în special pe piaţa din Marea Britanie.

Runda a fost condusă de Notion Capital şi au participat Seedcamp - investitor în UiPath, GapMinder BV, Micha Hernandez van Leuffen - fondator al Wercker, Fiberplane şi NP-Hard Ventures, dar şi David Mytton - fondator al Console.dev şi Server Density.

Cyscale este un start-up care dezvoltă soluţii software de protecţie a datelor stocate în cloud şi care realizează analize de risc a datelor. Compania a fost fondată în 2019 la Cluj de către Manuela Ţicudean, Ovidiu Cical şi Andrei Milaş.

Aceasta este cea de a treia rundă de finanţare obţinută de Cyscale în trei ani de la lansare. Start-upul şi-a început procesul de accelerare cu Techcelerator, atragând suport şi runde succesive de finanţare: 100.000 de euro în 2019 din partea GapMinder BV şi 350.000 de euro prin SeedBlink în 2021 (GapMinder BV fiind lead investor).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO