Business Hi-Tech

Daniela Bujic stă încă trei ani în boardul Telekom Mobile

Daniela Bujic stă încă trei ani în boardul Telekom...

Autor: Adrian Seceleanu

03.07.2017, 00:05 403

Daniela Bujic, un manager cu peste 15 ani de experienţă în cadrul grupului Deutsche Telekom, va rămâne în Consiliul de adminstraţie al companiei de telefonie mobilă Telekom România Mobile Commu­nications (fostul Cosmote) pentru încă 3 ani, până în anul 2020, conform unei decizii luate de acţionarii operatorului în data de 6 aprilie şi publicate recent în Monitorul Oficial.

„Se aprobă prelungirea man­datului de administrator al societăţii al dnei Daniela Bujic pentru o perioadă de 3 ani, începând cu data de 09.04.2017 şi până la data de 08.04.2020“, conform docu­mentului citat. Daniela Bujic a deţinut în cadrul Deutsche Te­le­kom diferite funcţii, printre care cea de director al departamentului de achiziţii, imobiliare şi logistică. Ultima dintre acestea, deţinută din februarie 2014, a fost cea de Strategy Execution & Per­for­mance Vice President - area manager pen­tru România în cadrul boardului Deutsche Telekom pentru Europa şi tehnologie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO