Business Hi-Tech

Dezvoltatorul de soft IT Six din Craiova estimează afaceri cu 15% mai mari anul acesta

Sorin Găvănescu, director de marketing în cadrul IT Six Global Services

Sorin Găvănescu, director de marketing în cadrul IT Six Global Services

Autor: Ioana Nita

23.09.2016, 00:06 300

Compania IT SIX Global Services din Craiova, specializată în furnizarea de soluţii şi servicii IT, are în plan să îşi majoreze anul acesta veniturile cu circa 15%, urmând să ajungă astfel la o cifră de afaceri de aproape 6 milioane de dolari (23 milioane lei). Anul trecut compania a avut afaceri de 19,89 milioane de lei (aproape 5 milioane de dolari), cu 7% mai mari comparativ cu anul precedent, şi un profit net de 4,7 milioane de lei, în creştere cu 15%.

„Ţintim o creştere a cifrei de afaceri de 15% anul acesta. Am câş­tigat proiecte noi pen­tru care recrutăm în pre­­zent. Odată demarată producţia, cifra de afaceri va creşte într-un ritm mai rapid faţă de primul se­mes­tru”, a declarat Sorin Gă­vă­nescu, director de marketing în ca­drul IT Six Global Services. În primele şase luni ale anului com­pania a înregistrat venituri de 2,7 mili­oane dolari (circa 10,8 milioane lei), în creş­tere cu 7% faţă de aceeaşi perioadă din 2015, pe fondul atragerii de noi clienţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO