Digi: 17% dintre clienţi au cumpărat de la noi pachete complete fix-mobil

8 sep 2017 Autor: Adrian Seceleanu

La finele lunii iunie Digi avea în România 3,5 milioane de clienţi pentru serviciile TV, 2,2 milioane de abonamente la net fix, 3,4 milioane la telefonia mobilă şi 1,3 milioane pe telefonia fixă.

Compania de cablu RCS&RDS, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de servicii de televiziune prin cablu şi internet fix, a convins 17% dintre clienţi să achiziţioneze pachete complete de servicii de comunicaţii fixe şi mobile, ceea ce îi permite să revendice primul loc pe piaţă din acest punct de vedere, arată datele dintr-un raport publicat de operator. „Suntem lider pe segmentul de pachete de comunicaţii convergente fix-mobil cu o pon­dere de 17% din clienţi care au achi­zi­ţio­­nat pachete 5play”, conform do­cu­men­tului, care nu oferă detalii şi despre numărul exact de clienţi care au făcut acest pas. La fi­nele lunii iunie Digi avea în România 3,5 mi­lioane de clienţi pentru serviciile TV (dintre care 2,9 pentru cablu), 2,2 milioane de abonamente la net fix, 3,4 milioane la te­le­fonia mobilă şi 1,3 milioane pe telefonia fixă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.09.2017

 
Cuvinte cheie:
clienti
, cumparare
, servicii
, piata
, cablu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide