Business Hi-Tech

Directorii generali ai HP şi UPC România, la ZF Digital ‘12

no title

Severina Pascu - CEO al UPC România şi Radu Enache - CEO al HP România vor discuta despre cum vor evolua în ur­mătorii ani industriile pe care le reprezintă şi despre viitorul economiei digitale

Autor: Adrian Seceleanu

27.09.2012, 23:50 787

Severina Pascu - CEO al UPC România şi Radu Enache - CEO al HP România vor participa la ZF Digital '12, un eveniment organizat de ZIARUL FINANCIAR pe 16 şi 17 octombrie, în cadrul căruia antreprenori şi manageri ai unora dintre cele mai mari companii din IT&C şi online locale vor discuta despre cum vor evolua în ur­mătorii ani industriile pe care le reprezintă şi despre viitorul economiei digitale.

Cât de importantă a fost lansarea ser­viciilor de internet fix cu cele mai mari viteze de descărcare a datelor de pe piaţă în competiţia pentru clienţi în care este implicată compania UPC? Cât de mare este apetitul românilor pentru tehnologii precum 3D şi HD? Acestea sunt doar două dintre subiectele ce vor fi abordate în discuţia cu Severina Pascu, director executiv al subsidiarei locale a grupului american Liberty Global, cel mai mare operator de cablu din lume.

Cum a evoluat piaţa de IT din România în acest an? Mai este România competitivă în regiune în competiţia pentru locuri de muncă din înalta tehnologie? Cum va arăta industria locală IT&C în următorii ani? Sunt câteva dintre subiectele care vor fi abordate în discuţia cu Radu Enache, directorul general al HP România, cea mai mare companie IT de pe piaţa locală din punctul de vedere al numărului de angajaţi.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO