Business Hi-Tech

Directorul B2B al Orange: Traficul de date a crescut de 4 ori în 2016

Florin Popa, directorul comercial B2B al Orange

Florin Popa, directorul comercial B2B al Orange

Autor: Adrian Seceleanu

16.03.2017, 00:07 717

Consumul de servciii de internet al clienţilor business ai Orange, lide­rul pie­ţei locale de telefonie mobilă, a cres­cut de patru ori anul trecut, iar pon­derea smartphone-urilor în vân­ză­ri­le de tele­foane a ajuns la aproape 70%.

„Apetitul de utilizare a datelor mo­bile a rămas cel mai important. Con­sumul de date mobile a crescut de peste 4 ori faţă de anul anterior. Din punctul de vedere al dotării cu smart­phone-uri aproa­pe 70% dintre vân­ză­rile de telefoane către seg­men­tul business sunt de tip smart­phone. De asemenea, dacă ne refe­rim la cli­en­ţii mai mari, cei cu peste 50 de an­ga­jaţi, peste 80% dintre anga­jaţii lor folosesc smartphone-uri conectate la internet pentru a-şi face jobul de zi cu zi“, a declarat într-un interviu pentru ZF Florin Popa, directorul comercial B2B al Orange, funcţie pe care o ocupă din anul 2013.

Veniturile şi numărul de clienţi al diviziei dedicate clienţilor business din cadrul Orange Ro­mâ­nia au cres­cut anul trecut, pe fondul apetitului mai mare al clienţilor pentru smart­phone-uri, date mo­bile, dar şi pentru ser­vicii complexe de IT sau soluţii de digi­talizare a afacerilor, a spus Popa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO