Business Hi-Tech

Directorul de HR al Luxoft: România este al treilea centru din grup ca număr de angajaţi

Monica Vieriţa, head of HR development & operations în cadrul Luxoft Professional România

Bucureştiul este al doilea oraş după centrul din Kiev în ceea ce priveşte numărul de angajaţi. În medie, echipa Luxoft România creşte cu până la 500 de specialişti pe an.

Monica Vieriţa, head of HR development & operations în cadrul Luxoft Professional România Bucureştiul este al doilea oraş după centrul din Kiev în ceea ce priveşte numărul de angajaţi. În medie, echipa Luxoft România creşte cu până la 500 de specialişti pe an.

Autor: Corina Mirea

13.08.2015, 00:06 6977

Dezvoltatorul de produse de software Luxoft România a ajuns la 1.400 de angajaţi în cele două centre pe care le deţine în prezent în Capitală, piaţa locală fiind al treilea cel mai mare „hub“ ca număr de angajaţi din întreaga reţea a companiei cu sediul central în Elveţia. 

„Luxoft România este cel de-al treilea centru ca număr de angajaţi în cadrul grupului. Bucureştiul este al doilea oraş după centrul din Kiev în ceea ce priveşte numărul de angajaţi. În medie, echipa Luxoft România creşte cu până la 500 de specialişti pe an“, explică Monica Vieriţa, head of HR development & operations în cadrul Luxoft Professional România de aproape patru ani. Ea a lucrat anterior ca HR manager pentru firma locală de software ITC Networks, achiziţionată în anul 2008 de Luxoft.

În primele şase luni ale anului, angajaţii Luxoft din România au lucrat pe proiecte pentru companii din auto, financiar şi telecom, cele mai multe po­ziţii deschise de dezvoltator fiind dedica­te tehnologiilor Java şi C++, dar com­pania a recrutat candidaţi şi pentru joburi din zona de management al calităţii. „Am avut deschise atât poziţii de junior, cât şi de senior, inclusiv program manager. Ritmul angajărilor este în creştere şi preconizăm că această tendinţă se va păstra şi în semestrul următor“, spune Monica Vieriţa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO