Business Hi-Tech

Discovery, HBO, Telekom şi UPC, despre rolul tehnologiei şi al conţinutului premium pe piaţa TV

Discovery, HBO, Telekom şi UPC, despre rolul tehnologiei...

Autor: Adrian Seceleanu

22.10.2015, 00:05 1023

Schimbările care vor avea loc pe piaţa de servicii TV în contextul exploziei înre­gis­trate de vânzările de smart­phone-uri, tablete şi smart TV-uri şi de consumul de servicii de internet reprezintă una dintre temele abordate în cadrul ediţiei cu numărul 5 a summitului ZF Digital alături de speakeri care reprezintă jucători cheie din această industrie.

Victoria Davies - vicepreşedinte şi country manager al Discovery Europa de Sud-Est - va dezvălui cum vede compania sa, lider mondial pe segmentul canalelor TV cu plată, evoluţia televiziunii şi care va fi rolul conţinutului premium în viitorul industriei pay TV. Comentariile reprezentantului Discovery sunt cu atât mai interesante cu cât vin în contextul în care compania a investit recent

1,3 miliarde de euro pentru a achiziţiona de la Comitetul Olimpic Internaţional drepturile de difuzare la TV şi pe toate platformele, în Europa, pentru cele patru ediţii ale Jocurilor Olimpice din perioada 2018 - 2024.

Detalii despre evoluţia HBO, şi în special a platformei online HBO GO, pe piaţa locală va oferi Mădălina Popescu - head of operations al HBO România, director financiar la HBO România şi HBO Bulgaria.

Ovidiu Ghiman - director executiv comercial pe segmentul business în cadrul Telekom România - şi Bogdan Bucurei - director de marketing în cadrul UPC România - vor vorbi despre cât de importante sunt conţinutul premium şi disponibilitatea unei platforme video online, dar şi cât de mult sunt gata să plătească utilizatorii din România pentru conţinut.

A cincea ediţie a conferinţei ZF Digital are loc pe 26 şi 27 octombrie la hotelul Intercontinental din Bucureşti.

Pentru detalii şi înregistrări vă rugăm să accesaţi site-ul evenimentului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO