Business Hi-Tech

Distribuitorul de electronice Vitacom Cluj încheie anul 2016 cu afaceri mai mari cu 16%, până la 9,4 mil. euro

Distribuitorul de electronice Vitacom Cluj încheie anul...

Autor: Laurentiu Cotu

14.12.2016, 00:06 402

Importatorul şi distribuitorul de produse şi accesorii electronice Vitacom Electronics din Cluj-Napoca, controlat de Vasile Andrei Vita, va încheia anul în curs cu afaceri totale de 9,4 mil. euro, mai mult cu aproximativ 16% faţă de anul trecut.

Pentru anul viitor, compania clujeană mizează pe o creştere  procentuală a afacerilor mai mare decât cea din 2016, susţinută de dezvoltarea portofoliului de clienţi de pe piaţa tradiţio­nală şi de pe platforma online B2B (business to business).

„Cel mai bine vândute produse în acest an au fost stabilizatoarele de tensiune, UPS-urile, ventilatoarele, produsele din gama Well, Konig, Valueline şi bateriile GP. Piaţa a evoluat pozitiv în acest an, trend ce va con­ti­nua şi în 2017, ca urmare a creşterii puterii de cumpărare o populaţiei”, a de­cla­rat pen­tru ZF Transilvania Vasile Andrei Vita, di­rec­torul general al companiei Vitacom Electronics. Vitacom estimează şi o creştere a afacerilor din colaborarea cu marile lanţuri de magazine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO