Business Hi-Tech

Distribuitorul Vitacom Electronics din Cluj ia în calcul o creştere de 10% a vânzărilor

Distribuitorul Vitacom Electronics din Cluj ia în calcul...

Autor: Laurentiu Cotu

18.09.2014, 00:05 290
Importatorul şi distribuitorul de pro­duse şi accesorii electronice Vitacom Electronics din Cluj-Napoca, controlat de Vasile Andrei Vita, şi-a bugetat pentru acest an o creştere de 10% a afacerilor faţă de anul trecut.
 
Compania a încheiat anul 2013 cu afaceri de peste 36 mil. lei (8,1 mil. euro), în scădere cu 1% faţă de anul precedent, şi cu un profit net de 231.000 de euro, de peste zece ori mai mare decât în anul precedent, conform site-ului Ministerului Finanţelor.
 
Vitacom ar putea ajunge în acest an la afaceri de 9 mil. euro, conform estimărilor de creştere ale companiei. „Suntem opti­mişti că vom depăşi cifra de afaceri de anul trecut şi vrem să ne menţinem pe un trend crescător şi în viitor. Acest lucru se datorează atât noilor trenduri de pe piaţa de electrocasnice şi electronice, cât şi dezvol­tării rapide a domeniului IT&C“, a declarat pentru ZF Transilvania Zoltan Ba­logh, executive director al Vitacom Electronics.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO