Dora Popeneciu şi-a vândut acţiunile la reţeaua iStyle către un offshore din Cipru şi un alt acţionar

13 feb 2018 Autor: Adrian Seceleanu

Dora Popeneciu, directorul general al reţelei de magazine iStyle - prin care sunt comercializate computere, smartphone-uri, accesorii şi produse software ale gigantului american Apple, şi-a vândut toate acţiunile deţinute către ceilalţi acţionari. 

Conform unei decizii luate în data de 5 ianuarie 2018, Dora Anca Popeneciu, 62 de ani, a vândut 179 de acţiuni către iStyle Cyprus Limited şi o acţiune către Valeriu-Adrian Ion. Tranzacţia a vizat acţiunile deţinute la compania iStyle Professional Services, prin care este controlată firma iStyle Retail SRL, cea care operează reţeaua de magazine iStyle. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.02.2018

 
Cuvinte cheie:
Dora Popeneciu
, acţiuni
, reţeaua iStyle
, offshore
, Cipru
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide