Business Hi-Tech

EBS încheie anul cu 25 mil. euro şi 800 de angajaţi

EBS încheie anul cu 25 mil. euro şi 800 de angajaţi

Autor: Laurentiu Cotu

07.12.2015, 00:05 956
Furnizorul de servicii şi soluţii software EBS România, parte a grupului japonez NTT Data, estimează că va încheia anul în curs cu afaceri totale de aproximativ 25 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal datorită câştigării unor proiecte de amploare în industria auto­motive, la companii precum Volkswagen, BMW, dar şi la fabrica Continental din Timişoara. EBS România a realizat în primele nouă luni din acest an o cifră de afaceri de peste 18 mil. euro, în creştere cu 12% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. EBS oferă inginerie software, suport şi servicii de management de aplicare, lucrând cu diverse tehnologii, precum Java, .NET sau SAP.
 
„EBS are peste 100 de proiecte în derulare, cele mai mari fiind la clienţi pre­cum BMW, Volkswagen, Continental, SAP, Itelligence sau Virgin Media. Piaţa a evoluat pozitiv în acest an, astfel că ne străduim să atragem în companie colegi noi, motivaţi şi dornici de a lucra în proiecte internaţionale mari“, a declarat pentru ZF Transilvania Daniel Metz, CEO al EBS România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO