Elefant.ro intră puternic pe nişa de cărţi în limbi străine

6 oct 2017 Autor: Ioana Nita

Magazinul online elefant.ro, care a pornit iniţial ca o librărie online şi care a adăugat treptat noi categorii de produse ca parte a strategiei de a ajunge un mall online, şi-a extins oferta de peste 70.000 de cărţi în limba română cu peste 100.000 de titluri de carte străină. Astfel, retailerul online intră pe un segment de nişă, principalii competitor fiind libris.ro şi okian.ro.

„Dacă până acum, majoritatea celor care aveau nevoie de aceste cărţi alegeau să le comande din afara ţării, acum vor avea acces la ele mult mai rapid, dar şi la preţuri sensibil mai mici decât în orice altă librărie internaţională (Amazon, Book Depository)“, explică Dan Vidraşcu, CEO al elefant.ro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.10.2017

 
Cuvinte cheie:
elefant.ro
, carti
, limbi straine
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide