Business Hi-Tech

eMag a cumpărat PC Garage

eMag a cumpărat PC Garage
15.04.2016, 17:07 28634

Grupul eMag a anunţat astăzi preluarea PC Garage, magazin specializat în produse IT şi electronice, dezvoltat de antreprenorul Marius Ghenea, potrivit unui anunţ al companiei. 

“Această tranzacţie reprezintă trecerea PC Garage într-o etapă superioară din punctul de vedere al dezvoltării business-ului, în România şi regional. În plus, este o recunoaştere atât a valorii echipei PC Garage, condusă excelent de colegul şi asociatul meu Traian Cristea, cât şi a modelului de business specializat al companiei, o construcţie solidă şi pe termen lung, începută în 2005 de antreprenorul fondator, Gabi Vasile şi continuată de Traian şi colegii noştri de echipă începând din 2009”, a spus Marius Ghenea, fondatorul PC Garage. 

Vine weekendul! Destinaţii de vis din România, pentru orice buget. Unde poţi călători cu numai 77 de lei. Galerie FOTO

Cum arată destinaţiile exotice preferate ale românilor, pentru care plătesc până la 2.500 de euro. Galerie FOTO din ”paradis”

În urma achiziţiei, PC Garage îşi va dezvolta independent brandul şi echipa. PC Garage va fi condus în continuare de Traian Cristea în calitate de director general

"PC Garage este un nume puternic şi apreciat care a reuşit să crească prin servicii bune oferite clientului, prin specializare şi cunoaştere foarte bună a produsului şi a industriei. Apreciez comunitatea puternică din spate şi oamenii talentaţi din echipă. Având în vedere creşterea industriei de jocuri peste tot în lume şi poziţionarea foarte bună a PC Garage în această zonă, vom investi în dezvoltarea regională şi creşterea gamei de produse şi servicii", a spus Iulian Stanciu, CEO eMAG. 

Traian Cristea, director general PC Garage, spune că  “în cei 11 ani de când e pe piaţă, PC Garage şi-a creat reputaţia de specialist în soluţii de IT şi gaming, care stă foarte aproape de clienţi printr-o comunitate pasionată. Am ajuns la un punct în care ne-am dorit să ne dezvoltăm mai departe şi eMAG este cel mai bun partener pe care îl puteam avea. Împărtăşim multe valori şi dorinţa de a le oferi clienţilor cele mai bune servicii. Acum vom putea beneficia de know how-ul lor pentru a duce filosofia PC Garage pe pieţe noi.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO