Business Hi-Tech

VIDEO. eMAG: Facem un singur Black Friday de o zi, pe 16 noiembrie, nu mai multe, de primăvară târzie şi timpurie, de vară, şi nici un Black Friday de 3 luni

Autor: Adrian Seceleanu

18.10.2018, 20:33 1705

eMAG, cel mai mare magazin online local, va organiza în acest evenimentul de shopping Black Friday pe data de 16 noiembrie, a declarat Iulian Stanciu, directorul general al grupului.

“Vom organiza Black Friday pe 16 noiembrie. Am ales această dată pentru că vrem să avem timp până la minivacanţa de 30 noiembrie / 1 decembrie care de an la an se face tot mai mare să livrăm absolut tot. Acesta este motivul principal pentru a alege data”.

Nu vom organiza timp de mai multe zile Black Friday, la fel ca până acum, a declarat Stanciu. “Black Friday va fi o singură zi. Ne-am uitat la trendul din piaţă, de a organiza Black Friday de primăvara devreme, târzie, de vară. Am văzut că au fost mai multe Black Friday. Vrem să fie o zi şi pentru că în momentul în care vrei să faci reduceri care să bată tot nu ai cum să le dai 3 luni din 12, le dai odată”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO