Business Hi-Tech

eMAG vinde carburanţi de Black Friday cu 10% reducere

eMAG vinde carburanţi de Black Friday cu 10% reducere

Autor: Oana Stupinean

21.11.2014, 11:47 472

eMAG, cel mai mare retailer online a lansat în premieră de Black Friday vânzarea de carburanţi online, în parteneriat cu Rompetrol.  Retailerul online scoate la vânzare tichete pentru toate tipurile de carburanţi Rompetrol (benzină, motorină, gaz petrolier lichefiat), cu un discount de 10% faţă de preţul la pompă.

Oferta include 5.000 de tichete online pe site-ul eMAG, la preţul de 180 de lei fiecare, pe baza cărora cumpărătorii pot alimenta la benzinăriile Rompetrol de 200 de lei. De asemenea, în acest an eMAG vinde autoturisme în valoare totală de 10 milioane de lei, cu o reducere de până la 30% faţă de preţul de listă.

„ În acest an vom demonstra, prin parteneriatul cu Rompetrol, că inclusiv carburanţii au potenţial să devină una dintre categoriile vedetă în comerţul online, şi să se regăsească  printre produsele pe care clienţii le pot pune în coş, alături de electronice, produse de îngrijire personală, articole sportive sau cărţi şi jucării”, a declarat Iulian Stanciu, director general eMAG.

Tichetele de benzină au o valoare de 200 de lei, iar eMAG va avea, numai în oferta specială de Black Friday, 5.000 de tichete. Fiecare client poate cumpăra cel mult un tichet pe care îl adaugă în coş, ca şi în cazul oricărui alt produs, iar cu tichetele în format fizic vor putea alimenta cu benzină, motorină sau GPL în toate staţiile Rompetrol din ţară.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO