Business Hi-Tech

Endava va angaja 25 de softisti in Bucuresti

01.11.2009, 23:19 24

Compania Endava din Cluj-Napoca, parte a grupului britanicEndava, specializata in furnizarea de servicii IT de businesspentru aplicatii financiare, telecomunicatii, media si tehnologiaIT, a anuntat ca va incheia anul in curs cu o cifra de afaceri de4,5 mil. euro, dupa ce compania estimase initial vanzari deaproximativ 4 mil. euro pentru 2009.
"In contextul unui declin economic am reusit sa mentinemparteneriatele cu clientii nostri, aspect care a determinatmentinerea afacerilor Endava pe un trend pozitiv", a declaratpentru ZF Transilvania Marian V. Popa, managing director al EndavaEuropa de Est.
Compania Endava detine sedii la Bucuresti, Iasi, si doua centre laCluj, oficialii firmei anuntand ca intentioneaza extindereaactivitatilor si pe pietele de IT din Targu-Mures, Craiova sauGalati.
"In trei ani, de cand sunt prezenti in Romania, am deschis patrusedii in trei dintre centrele IT cele mai importante din tara,Bucuresti, Cluj si Iasi, si au avut un ritm de crestere anual de40%-60%. In momentul de fata grupul Endava dispune de 500 deangajati, dintre care 160 numai in Romania", a spus Marian V.Popa.
Pe fondul cresterii numarului de clienti din sectorulfinanciar-bancar, Endava a infiintat in luna iunie a acestui an odivizie de consultanta in Bucuresti si intentioneaza ca anul viitorsa angajeze 25 de oameni pentru centrul din Capitala.
Din portofoliul de produse al companiei fac parte, printre altele,solutiile IT Equitas, soft pentru managementul fondurilor deinvestitii, BankIT!, software pentru activitatile de gestionare acreditelor ipotecare, iBank, un sistem integrat pentru managementulactivitatii IFN-urilor, si solutia software SMS Communicator.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO