Business Hi-Tech

Entersoft România are un director nou de implementare a proiectelor

Erica Voivozeanu

Erica Voivozeanu

Autor: Ioana Nita

25.08.2016, 00:00 417

Erica Voivozeanu, un manager cu experienţă de peste 15 ani în industria de software de business, este începând cu luna trecută noul director de implementare de proiecte al Entersoft România, subsidiara locală a grupului elen specializat în furnizarea de soluţii software de business. Din noua poziţie, ea va fi responsabilă cu dezvoltarea în următorii ani a echipei de implementare din cadrul Entersoft România.

„Am găsit în Entersoft o echipă de specialişti valoroşi, pe care ne dorim să o creştem cu cel puţin 50% până la final de an. În prezent angajăm consultanţi de business şi tehnici, cu experienţă, atât pentru proiectele viitoare, cât şi pentru cele aflate în derulare, precum cele de la JTI, BioEnergy, Imperial Tobacco, Meritstahl sau elefant.ro”, a declarat Erica Voivozeanu, noul director de implementare proiecte al Entersoft România. 

Din noua sa funcţie, Erica Voivozeanu va superviza şi proiectele derulate de partenerii Entersoft România în ţară, sprijinindu-i totodată în dezvoltarea propriilor echipe, atât la nivel de cunoştinţe tehnice, cât şi de proceduri şi procese. Totodată, Erica va fi în permanentă legătură cu echipele din celelalte ţări pentru derularea proiectelor regionale precum cele de la Interallis, Antisel, FLD / Vans sau ISOMAT. Anul trecut, Entersoft România a avut afaceri de peste 500.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO