Business Hi-Tech

Epson: Vânzările de soluţii profesionale de proiecţie sunt în creştere

Epson: Vânzările de soluţii profesionale de proiecţie...

Autor: Ioana Nita

22.02.2018, 00:05 116

Segmentul soluţiilor profesionale de proiecţie formează în prezent o nişă pe piaţa locală de videoproiectoare, vânzările situându-se anul trecut la circa 160 de unităţi, în condiţiile în care costul unui astfel de echipament porneşte de la 10.000 euro şi poate ajunge şi până la 70.000 euro, potrivit reprezentanţilor locali ai companiei japoneze Epson, unul dintre cei mai mari jucători de pe pieţele de videoproiectoare şi imprimare din lume.

„Specificitatea soluţiilor profesionale de proiecţie cu laser vine din faptul că acestea au o luminozitate mult mare, pot reda conţinut 4K la diagonale foarte mari. Acestea sunt destinate în principal companiilor care realizează evenimente sau care le închiriază, teatre, precum şi pentru proiecţii outdoor şi video mapping. Este o categorie în creştere ca vânzări şi ca număr de echipamente, plus facilităţile pe care acestea le oferă, şi este de asemenea un segment important pentru Epson”, a declarat pentru ZF Simona Decuseară, country manager pentru subsidiarele din România şi Bulgaria ale Epson. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO