Business Hi-Tech

Facebook nu a funcţionat mai multe ore miercuri dimineaţă

Facebook a picat în România. Site-ul reţelei sociale nu poate fi accesat
07.03.2012, 09:50 2229

Site-ul reţelei de socializare Facebook nu a putut fi accesat miercuri dimineaţa, până în jurul orei 10:00, din motive încă necunoscute. Problema a apărut în jurul orei 8:00, cele mai uzuale browsere nereuşind să găsească se pare pagina Facebook. După ora 10:00, Facebook a redevenit funcţional, deşi încărcarea unor pagini se făcea cu dificultate.

Browserul Google Chrome afişa mesajul "Oops! Google Chrome could not find www.facebook.com", în timp ce pe Mozilla mesajul postat era "Firefox can't find the server at www.facebook.com".

Pe acelaşi subiect:

Război între giganţi: Yahoo acuză Facebook de concurenţă neloială

Legătura dintre Steve Jobs şi miliardele lui Mark Zuckerberg şi alte detalii neştiute despre Facebook

Ce nume sunt pe lista completă a acţionarilor Facebook

Pe un blog de tehnologie din Grecia, un utilizator a scris un post numit "Facebook a căzut pe 7 martie 2012" , în care spune că nu a putut accesa reţeaua de socializare în Grecia. "Ar putea fi o problemă în toată Europa, ar putea fi ceva global", scrie bloggerul Andrew McCallum Crawford, conform Gândul.

El spune că foarte multă lume a anunţat problema pe Twitter, cei mai mulţi glumind că au mai mult timp pentru cafea sau pentru muncă, dat fiind că Facebook nu mai funcţionează.

Postarea a strâns numeroase comentarii de la oameni din diverse ţări ale lumii, care spun că Facebook nu a funcţionat în această dimineaţă în: Marea Britanie, Egipt, Australia, SUA, Japonia, China, Africa de Sud, Germania, Olanda, Cehia şi Spania.

Comentatorii de pe site-ul gândul scriu că Facebook ar fi picat şi în Republica Moldova şi Ungaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO