Fashion Days, cel mai mare retailer online de modă, şi-a luat director general de la concurenţă

21 apr 2017 Autor: Ioana Nita

Fashion Days, cel mai mare retailer online de modă de pe piaţă locală, cu afaceri de 136 mil. lei (30 mil. euro) anul trecut în România, l-a numit în funcţia de director general pe Robert Berza, cel care a pus bazele şi a condus până la începutul lunii trecute subsidiara locală a retailerului polonez de fashion Zoot. 

El se va ocupa de operaţiunile Fashion Days din România, Bulgaria şi Ungaria, precum şi de divizia de fashion din cadrul eMag – retailerul online a cumpărat Fashion Days în urmă cu doi ani. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.04.2017

 
Cuvinte cheie:
fashion
, online
, director general
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide