Floridelux.ro a făcut un profit de 0,2 mil. euro, de patru ori mai mare

9 feb 2016 Autor: Oana Stupinean

Grupul Floridelux.ro, specializat în co­mer­cializarea online a buchetelor de flori şi a aranjamentelor florale, a înregistrat anul tre­cut un profit de patru ori mai mare, la 200.000 de euro, faţă de 50.000 de euro în 2014, creştere susţinută de „optimizarea cos­tu­rilor şi formulei de calcul al preţurilor“. Ci­fra de afaceri a companiei a crescut cu circa 13% în 2015 şi a ajuns la 900.000 de euro.
 
„În 2015 am ales să ne consolidăm po­zi­ţia pe anumite segmente şi să ne restrângem ac­tivitatea pe altele, întrucât am dorit să ne concentrăm pe profitabilitate. Astfel, pentru 2015 vorbim de o cifră de afa­ceri de aproape 900.000 de euro. Cel mai im­por­tant aspect este legat de profita­bilitate, unde, prin optimizarea costurilor şi a formulei de calcul al preţurilor, am reuşit să ajungem la aproape 200.000 de euro per grup, lucru foarte important în discuţiile cu even­tualii investitori“, a spus Marius Do­sinescu, CEO şi fondator al Floridelux.ro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.02.2016

 
Cuvinte cheie:
Floridelux.ro
, crestere
, profit
, companie
, grup
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide