Florin Ilia, Siveco: Piaţa stagnează, este necesară o relansare a proiectelor publice de informatizare

13 feb 2018 Autor: Adrian Seceleanu

„Planul nostru de afaceri pe 2018 include un buget de investiţii de circa 4 milioane de lei direcţionaţi pentru dezvoltarea şi marketarea unor soluţii pentru consumatori finali.”

Siveco, unul dintre cei mai mari furnizori de software şi servicii de IT de pe piaţa locală, cu venituri totale de peste 210 mil. lei în 2016, se va concentra în acest an pe exporturi, consolidarea poziţiei de furnizor de aplicaţii pentru Comisia Europeană şi lansarea de noi produse - bugetul de investiţii alocat fiind de câteva milioane de lei.

„Planul nostru de afaceri include un buget de investiţii de circa 4 mil. lei, direc­ţionaţi prioritar către dezvoltarea şi marke­tarea de soluţii inovative, adre­sate unor consumatori finali”, a declarat pentru ZF Florin Ilia, director general şi acţionar minoritar al companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.02.2018

 
Cuvinte cheie:
Florin Ilia
, Siveco
, informatizare
, investitii
, soft
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide