Business Hi-Tech

Florin Talpeş a bugetat exporturi de 400 mil. lei pentru Bitdefender

Florin Talpeş

Florin Talpeş

Autor: Ioana Nita

24.06.2015, 00:07 952
Furnizorul de soluţii de securitate IT Bitdefender, controlat de antreprenorii locali Florin şi Măriuca Talpeş, şi-a bugetat pentru acest an exporturi de 400 mil. lei, duble faţă de 2013, potrivit informaţiilor furnizate în premieră de companie pentru ZF.  

Anul trecut, afacerile companiei s-au situat la 276,9 milioane de lei, iar pentru anul acesta ţinta de creştere este de 50%, potrivit datelor oferite de Bitdefender pentru anuarul ZF „Cei mai mari jucători din economie 2015”.

Afacerile raportate de firma din România reprezintă doar o parte din veniturile totale ale grupului Bit­defender, care nu au fost comunicate niciodată de familia Talpeş.

Bitdefender, care mai are entităţi în SUA, Ger­mania, Marea Brita­nie, Spania şi Emiratele Arabe Unite, este una dintre cel mai extinse şi cunoscute afaceri româneşti din IT la nivel global.

România a exportat anul trecut servicii de IT în valoare de 1,4 mld. euro, în creştere cu 15% faţă de anul precedent, conform unor date publicate de BNR.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO