Business Hi-Tech

Fondatorii HomeFinders lansează o nouă platformă online pentru achiziţii imobiliare

Fondatorii HomeFinders lansează o nouă platformă...

Autor: Ioana Nita

24.06.2016, 00:00 1310

Matei Maloş, antreprenorul local care a a dezvoltat, alături de doi parteneri, portalul magazinuldecase.ro, vândut în 2010 către grupul Sanoma, pariază pe un nou site imobiliar – directimo.ro. Acesta este practic o continuare a proiectului HomeFinders, o platformă online lansată în urmă cu peste patru ani care pune accentul pe reprezentarea cumpărătorului.

„Propunem un marketplace dedicat cumpărătorului şi echidistant faţă de furnizorii ofertelor unice: proprietari, dezvoltatori sau agenţii imobiliare cu oferte exclusive. Credem într-o piaţă rezidenţială transparentă cu servicii etice şi calitative şi în evoluţia pieţei de servicii de la intermediere către reprezentare”, a spus Matei Maloş, cofondator al platformei directimo.ro. 

Noul site imobiliar le oferă potenţialilor cumpărători acces la sursa directă a fiecărei proprietăţi: aproximativ 70% de la proprietari, peste 20% de la dezvoltatori şi până în 10% de la agenţii imobiliare cu oferte exclusive. Astfel, directimo.ro eficientizează procesul de cumpărare şi reduce efortul de tranzacţionare. Timpul necesar achiziţiei se reduce datorită eliminării vizitelor inutile de proprietăţi nerelevante, prin prezentarea organizată a pieţei de oferte unice-neduplicate, cu detalii complete şi actualizate. În plus, prin accesul direct la sursa ofertei, clientul i se oferă preţul minim. 

Cumpărătorii au de asemenea la dispoziţie o serie de funcţionalităţi pentru a uşura procesul de căutare precum şi acces la o bază de date de specialişti verificaşi pe o gamă largă de servicii – consultanţi imobiliari, notari, evaluatori, brokeri financiari, avocaţi, ingineri cadastrişti, structurişti etc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO