Business Hi-Tech

Una dintre cele mai mari tranzacţii de închiriere pe piaţa de birouri: Forte Partners a semnat cu IBM pentru 18.000 mp în The Bridge

Una dintre cele mai mari tranzacţii de închiriere pe...

Autor: Bogdan Alecu

28.04.2017, 07:00 51833

Forte Partners, unul dintre cei mai activi dezvol­ta­tori locali de pe piaţa de birouri, a semnat cu IBM pen­tru o suprafaţă de 18.000 mp de birouri în cadrul primei clădiri a proiectului The Bridge din zona Orhideea. Repre­zentanţii Forte Partners nu au comentat informaţiile.

Astfel, cei 36.000 mp de birouri se vor împărţi între BCR şi IBM, în timp ce la parter spaţiul este deja închiriat unui restaurant - Boutique Food Hall, dezvoltat de antreprenorul Radu Stoica şi care va fi totodată cel mai mare restaurant dintr-o clădire de birouri din Bucureşti, cu o suprafaţă de peste 1.000 mp. În spaţiul închiriat vor lucra aproximativ 5.000 de persoane. 

The Bridge este prima clădire de birouri din zona Orhideea ce va fi gata, în septembrie anul acesta, fiind urmată că Orhideea Towers a CA Immo şi Bucharest Business Garden a Vastint în 2018. În total sunt anunţate proiecte de birouri ce cumulează 200.000 mp de birouri în zona staţiei de metrou Grozăveşti.

Forte Partners a finalizat anul trecut proiectul Ştefan cel Mare, din apropierea staţiei de metrou cu acelaşi nume, care este evaluat la 19,5 mil. euro, în timp ce prima clădire din The Bridge este evaluată, în cazul în care ar fi vândută, la 80,5 mil. euro. Proiectul Ştefan cel Mare este în prezent închiriat integral. Luna trecută au demarat deja lucrările şi la faza a doua a The Bridge ce reprezintă o clădire de 20.000 mp închiriabili.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO