Francezii de la Atos vor ajunge la 2.200 de angajaţi în România anul acesta

22 aug 2017 Autor: Ioana Nita

Grupul francez Atos, unul dintre cei mai mari integratori de soluţii IT din Europa, intenţionează să recruteze încă aproape 300 de specialişti IT pe plan local până la finalul anului, urmând să ajungă astfel la o echipă de 2.200 de persoane în România. 

„Ne dorim să creştem cu aproximativ 275 numărul noilor colegi până la finalul anului. Estimăm să încheiem anul cu un număr de 2.200 de angajaţi”, a declarat pentru ZF Cătălina Dodu, country manager pentru operaţiunile locale ale grupului Atos. Grupul francez caută să angajeze persoane specializate în tehnologii precum Windows, Linux, Middleware, Application Technical Management, Sap Basis, Oracle, NetApp and EMC, Cloud Solutions, Cloud Compute, Network sau Citrix. 

„În plus, suntem în căutare şi de Security Analyst, Fronted Developer AWS Cloud Developer, DevOps Engineer, Siebel Application, AWS Infrastructure Cloud, SAP Hana, Mainframe Administrator”, a adăugat ea. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.08.2017

 
Cuvinte cheie:
Atos
, francezi
, angajaţi
, IT
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide