Business Hi-Tech

Francezii de la Avenir Telecom au organizat la Bucureşti prima lansare din Europa pentru telefoanele mobile sub brandul Energizer

Costin Soare, directorul operaţional al Avenir Telecom în România

Costin Soare, directorul operaţional al Avenir Telecom în România

Autor: Adrian Seceleanu

21.02.2018, 18:22 350

Grupul francez Avenir Telecom, care are în România operaţiuni de distribuţie de echipamente mobile şi accesorii şi operează şi reţeaua de magazine Internity, a lansat miercuri la Bucureşti gama de telefoane mobile Energizer. Evenimentul de la Bucureşti - primul de acest tip organizat în Europa, va fi urmat de lansări pe alte pieţe de pe continent, au spus reprezentanţii grupului.

Cele 10 modele de telefoane lansate pe piaţa locală au preţuri care pornesc de la aproximativ 200 de lei până în jurul a 2.000 de lei. Avenir Telecom, care a obţinut în 2010 licenţa de a utiliza brandul producătorului american de baterii Energizer - a lansat iniţial accesorii pentru telefoane mobile, iar anul trecut a lansat şi primele telefoane. Avenir încearcă să-şi facă loc pe aglomerata piaţă a telefoanelor mobile folosindu-se de notorietatea brandului Energizer dar şi caracteristicile pe baza cărora a fost construită seria de mobile, care este produsă în China: capacitatea mare a bateriei, rezistenţa la apă, praf sau şocuri.

“Ne-am dorit să răspundem nevoilor consumatorilor când am gândit gama de telefoane”, a explocat Costin Soare, directorul operaţional al Avenir Telecom în România, în cadrul conferinţei de presă.

Telefoane mobile Energizer sunt disponibile, în prezent, la: Flanco, eMAG, Cel.ro, Elefant.ro, PCGarage.ro, Auchan şi Bayern Mobile Solution. Două dintre noile modele de telefoane, Energy Plus S550 LTE şi PowerMax P550S, pot fi achiziţionate, cu abonament, din reţeaua de magazine Internity, partener Telekom România.

Odată cu lansarea telefoanelor Energizer, Avenir Telecom a anunţat şi extinderea garanţiei la 10 ani pentru gama completă de accesorii sub acelaşi brand, compatibile cu noile modele de telefoane.

Avenir Telecom a semnat un parteneriat cu firma românească ESD ROM (Electronics Support Division) pentru furnizarea serviciilor de reparaţii, în calitate de unic service autorizat.

România a fost prima ţară din Europa în care a fost organizat evenimentul de lansare pentru că grupul francez are o poziţie puternică pe piaţă iar consumatorii sunt pasionaţi de tehnologie, au spus reprezentanţii companiei.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO