Business Hi-Tech

Francezii de la Webhelp deschid un centru la Iaşi în clădirea lui Gheorghe Iaciu

Francezii de la Webhelp deschid un centru la Iaşi în...

Autor: Adrian Seceleanu

14.01.2016, 00:05 1448

Webhelp România, filiala locală a furnizorului francez de servicii de tip call-center, va angaja 300 de persoane în Iaşi, într-un nou call-center care este situat în Moldova Mall, un centru comercial convertit în clădire de birouri de antreprenorul Gheorghe Iaciu.

„Prezent deja în Bucureşti, Galaţi şi Ploieşti, cu 5 centre de relaţii cu clienţii în care îşi desfăşoară activitatea peste 2.000 de angajaţi, prin deschiderea noului sediu,  Webhelp va crea  300 de noi locuri de muncă pentru vorbitorii de franceză din Iaşi”, spune compania. Interviurile de angajare demarează la mijlocul lunii ianuarie, iar inaugurarea noului centru de relaţii cu clienţi va avea loc la finele lunii februarie. „Am ales să ne extindem pe o piaţă nouă pentru a susţine ritmul alert de dezvoltare a companiei. Mizăm pe faptul că mediul academic din Iaşi va genera viitori angajaţi“, a declarat Mihaela Rusu, director general al Webhelp România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO