Fribourg Capital lansează un fond de investiţii de 20 mil. euro pentru start-up-urile de IT din regiune care au deja un produs

20 iun 2017 Autor: Adrian Seceleanu

Fribourg Capital, companie de investiţii ce acţionează în Europa de Est, va lansa un fond de investiţii cu un buget de 20 mil. euro care va oferi finanţări start-up-urilor hi-tech.

“Ţinta investiţiilor Fribourg Digital vor fi companiile inovatoare aflate la început de drum, care au nevoie de susţinere pentru a-şi accelera activitatea, având deja un produs dezvoltat sau care demonstrează că au atras utilizatori sau că există piaţă pentru produsele lor.

În funcţie de nivelul de accelerare sau seed în care se află start-up-urile, Fribourg Digital va investi între 20.000 şi 250.000 de euro într-o primă rundă de finanţare. Investiţiile pot continua în runde consecutive”, conform datelor companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.06.2017

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
capital
, fond de investitii
, lansare
, regiune
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide