Business Hi-Tech

Furnizorul american de servicii IT 3Pillar Global a angajat 130 de persoane în România în primele şase luni

Furnizorul american de servicii IT 3Pillar Global a...

Autor: Ioana Nita

21.07.2017, 00:05 738
Anul trecut, 3Pillar Global România a înregistrat o cifră de afaceri netă de 58 mil. lei (aproape 13 mil. euro), în creştere cu 14% faţă de 2015, şi un profit net de 3,4 mil. lei (circa 750.000 euro).
Compania americană 3Pillar Global, specializată în furnizarea de servicii IT, şi-a mărit echipa locală cu 130 de persoane în prima jumătate a acestui an, ajungând astfel la peste 450 de angajaţi în toate cele trei centre deţinute în prezent în România – Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi. Centrul din regiunea Moldovei va fi inaugurat la începutul lunii viitoare într-un spaţiu de 700 de metri pătraţi închiriat în clădirea de birouri Moldova Business Center. „De la începutul anului şi până în prezent, incluzând şi colegii recrutaţi, dar care încă nu au început efectiv activitatea la 3Pillar Global, au fost recrutaţi 130 de angajaţi cu profil IT în cele trei centre. Cei mai mulţi au fost angajaţi la Cluj, aproximativ 60% dintre aceştia, urmând Timişoara. La Iaşi au fost selectate 10 persoane până acum, procesul de recrutare începând recent”, a declarat Adrian Gârbe, director de resurse umane în cadrul 3Pillar Global România. El a adăugat că pentru centrul din Iaşi au fost recrutaţi până în prezent ingineri de soft şi testeri, cu experienţă în tehnlogii web şi mobile. Compania americană caută specialişti cu o experienţă de minim 2 ani de zile şi competenţe în tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicaţii web (Java, Phyton, Ruby on Rails, Front End), mobile (iOS şi Android) şi testare. Până la finalul anului, compania americană are în plan să ajungă la o echipă de 50 de persoane în Iaşi, numărul total de angajaţi ai 3Pillar Global în România urmând să depă­şească astfel pragul de 500.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO