Business Hi-Tech

Furnizorul de servicii Arvato ajunge în Cluj-Napoca unde angajează peste 200 de persoane

Furnizorul de servicii Arvato ajunge în Cluj-Napoca unde...

Autor: Departament Economic

30.05.2016, 12:47 1133

„Suntem încântaţi să intrăm pe piaţa din Cluj-Napoca, fiind un oraş cosmopolit şi în plină expansiune. arvato România operează de peste cinci ani în Transilvania, în centrele din Braşov şi Sibiu, iar Clujul reprezenta următorul pas firesc. Până la sfârşitul anului dorim să recrutăm aici peste 200 de angajaţi”, a declarat Matthias Müller, director customer service Estonia & Romania.

Compania va ocupa 1.700 mp în cadrul Liberty Technology Park Cluj. arvato România şi-a început activitatea în 2010, iar anul trecut a obţinut o cifră de afaceri de aproximativ 20 mil. euro. Cei peste 1.000 de angajaţi din cele două centre din Braşov şi Sibiu oferă consultanţă în 13 limbi străine.

arvato oferă servicii integrate pentru clienţi business din întreaga lume: marketing digital, servicii financiare, gestionarea relaţiilor cu clienţii, servicii IT, vânzari şi altele. La nivel internaţional, arvato are peste 70.000 de angajaţi în 40 de ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO