Business Hi-Tech

Furnizorul de soluţii de securitate ESET: E nevoie de securitate suplimentară pentru plăţile online

Furnizorul de soluţii de securitate ESET: E nevoie de...

Autor: Ioana Nita

14.10.2015, 00:00 175
Compania slovacă ESET, specializată în furnizarea de soluţii de securitate IT, a lansat o nouă versiune a soluţiilor ESET NOD32 şi ESET Smart Security pentru PC-uri, ambele fiind compatibile cu noul sistem de operare de la Microsoft – Windows 10 şi având o interfaţă reproiectată complet pentru utilizatori. Soluţia ESET Smart Security 9 vine cu un modul nou, numit „Protecţie Plăţi & Online Banking“, prin intermediul căruia se asigură securizarea tranzacţiilor financiare derulate în mediul online prin intermediul browserului web. „Vedem o creştere constantă în ceea ce priveşte numărul codurilor malware ce vizează informaţii şi operaţiuni financiar- bancare“, a declarat Palo Luka, directorul de tehnologie al ESET. 

Preţul pachetului ESET Smart Security 9 porneşte de la 250 lei, în timp ce soluţia antivirus NOD32 poate fi achiziţionată de la 165 lei, potrivit informaţiilor de pe site-ul eset.ro.  Soluţiile ESET sunt distribuite pe plan local de compania Axel Soft IT Group, care anul trecut a avut afaceri de 2,4 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO