Business Hi-Tech

Furnizorul local de soft Qualitance trece de 200 de angajaţi anul acesta

Ioan Iacob managing partner, Qualitance QBS

Ioan Iacob managing partner, Qualitance QBS

Autor: Ioana Nita

25.05.2016, 00:08 688

Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri netă de 4,2 milioane de euro, cu 40% mai mult faţă de anul anterior.

Qualitance QBS, un furnizor local de servicii de consul­tanţă şi testare software, va depăşi anul acesta pragul de 200 de angajaţi.

„Faţă de 2014 am crescut cu 50% numărul de angajaţi şi am ajuns la peste 150 în total. Anul acesta vom depăşi pragul de 200 de angajaţi. Încercăm acum să înţelegem cum putem să aducem cât mai multă valoare adăugată. În loc să creştem volumul brut, vrem să creştem foarte mult multiplicatorii volumului brut folosind informaţiile, tehnologiile şi metodologiile ca pârghii în acest sens“, a spus Ioan Iacob, managing partner în cadrul Qualitance QBS alături de Radu Constantinescu.

Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri netă de 4,2 milioane de euro, cu 40% mai mult faţă de anul anterior, cea mai profitabilă divizie fiind cea de dez­vol­tare software.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO