Business Hi-Tech

Furnizorul rus de soluţii de securitate IT Kaspersky Lab are în portofoliul de clienţi peste 2.200 de companii din România

Furnizorul rus de soluţii de securitate IT Kaspersky Lab...

Autor: Ioana Nita

23.10.2017, 00:06 270
Kaspersky Lab, compania de origine rusă specializată în dezvoltarea de soluţii de securitate IT, a ajuns la un portofoliu de peste 2.200 de clienţi pe plan local în segmentul B2B (business to business), majoritatea activând în sectorul industrial, guvernamental, educaţional şi în zona de servicii. În urmă cu un an, compania rusă avea aproape 2.000 de companii în portofoliul de clienţi de pe piaţa din România.
 
„Peste 70% din clienţii B2B vin din zona de IMM. Noi considerăm o companie IMM dacă are până în 1.000 de
 
PC-uri. Sectorul public are o pondere de aproximativ 20-25% în portofoliul nostru B2B”, a declarat pentru ZF Bogdan Pismicenco, channel manager în cadrul Kaspersky Lab pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova.
 
Strategia companiei la nivelul regiunii se axează în prezent pe dezvoltarea segmentului B2B (business to business), care include şi proiectele realizate cu instituţii ale statului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO