GALERIE FOTO - inaugurarea proiectului RO-NET - reţeaua de fibră optică de 4.500 de km care va conecta la net zonele izolate ale României, în satele Măscurei şi Tomeşti din comuna Pogana, judeţul Vaslui

4 iul 2016 Autor: Adrian Seceleanu

O posibilă imagine emblematică pentru proiectul RO-NET, care are ca scop conectarea la net a unora dintre cele mai izolate comunităţi din România. Imaginea este surprinsă pe drumul spre localitatea Măscurei care este acum “însoţit” de o “reţea” de stâlpi de beton inscripţionaţi RO-NET, pe care este montat cablul de fibră optică.

Vezi galeria foto GALERIE FOTO - inaugurarea proiectului RO-NET - reţeaua de fibră optică de 4.500 de km care va conecta la net zonele izolate ale României, în satele Măscurei şi Tomeşti din comuna Pogana, judeţul Vaslui. Foto: Adrian Seceleanu

Reprezentanţii Ministerului Comunicaţiilor şi ai grupului Telekom România au inaugurat la finele săptămânii trecute reţeaua RO-NET din localităţile Măscurei şi Tomeşti din judeţul Vaslui.

Reprezentanţii Ministerului Comunicaţiilor şi ai grupului Telekom România au inaugurat la finele săptămânii trecute reţeaua RO-NET din localităţile Măscurei şi Tomeşti din judeţul Vaslui. La eveniment au participat, printre alţii Daniel Olteanu - prefectul judeţului Vaslui, Horaţiu Anghelescu - secretar de stat în cadrul Ministerului Comunicaţiilor, Ovidiu Ghiman - director comercial business în cadrul Telekom România, Florin Petolea - CEO al Nextgen Communications (companie din grupul Telekom România) şi Vlad Doicaru - director enterprise în cadrul Huawei România.

Citiţi aici detalii despre evenimentul de lansare şi despre stadiul de realizare al reţelei RO-NET.

 
Cuvinte cheie:
RO-NET
, telekom
, ministerul comunicatiilor
, ovidiu ghiman
, florin petolea
, horatiu anghelescu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide