Business Hi-Tech

Genpact: Căutăm studenţi sau proaspăt absolvenţi

Genpact: Căutăm studenţi sau proaspăt absolvenţi

Autor: Oana Stupinean

09.09.2015, 00:06 3114
Genpact are în plan să recruteze în prin­cipal studenţi şi proaspăt ab­sol­venţi de facultate pentru cele 450 de jo­buri pe care le va crea cu ajutorul de stat de 9 mil. lei obţinut de la Minis­terul de Finanţe, au declarat re­pre­zen­tan­ţii companiei de  outsourcing pen­tru ZF.
 
„Poziţiile disponibile în prezent se adresează în cea mai mare parte studenţilor în ani terminali sau celor care sunt proaspăt absolvenţi, vorbitori de limbi străine europene. În prezent avem 1.950 de angajati în centrul din Bu­cureşti şi 650 în centrul din Cluj-Na­poca. Planurile noastre sunt de creş­tere, astfel încât avem în acest moment peste 400 de noi joburi deschise către piaţă, în ambele centre“, a declarat pen­tru ZF Daniel Bratu, vice­preşedinte Genpact. La finele lunii august, Genpact, cu afaceri de 351,6 mil. lei (aproape 79 mil. euro) în 2014, a primit un ajutor de stat de 9,19 milioane de lei pentru un proiect prin care compania a creat 450 de locuri noi de muncă în Bucureşti şi Cluj-Napoca, potrivit unui document al Ministerului de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO